Džem - Paprikový
Paprikový džem
Jemně pikantní, nasládlý džem z červených paprik skvěle doplňuje sýry, uzeniny(zejména kuřecí), ryby, ale lze jej použít jak chcete.
Krekry, měkký sýr, paprikový džem..,pomáda na jehněčí maso, ale skvělý k tuňákovi či tresce.
Složení: červená paprika kapie 90 %, voda, cukr 20 %, citrónová šťáva, chilli, pektin
Alergen: není
Obsah: 200 g
Trvanlivost: 12 měsíců
Skladování: Skladujte v suchu a temnu do 20 °C. Po otevření uchovávejte v chladu do 8 °C a spotřebujte do 2 týdnů.
Výrobce: Radka Bejdáková/ Kreativní Kulinářství BEYDYZKA, Minská 2783, 39005 Tábor, IČO: 48246301