Ovocný sýr - Višeň a černý rybíz
OVOCNÉ SÝRY - OVOCE PRO SÝR
Tradiční ikona ovocného ,,sýru,, je kdoulový sýr. Tehdy se spíše podával dětem jako sladkost.
Ovocné sýry jsou robustnější konzistence než džemy s vysokým obsahem ovoce. Dají se krájet. Proto sýr.
Ovocné sýry podávejte jako sladkou součást sýrových talířů. Nakrájejte na tenké plátky, klínky nebo pomocí mini vykrajovátek tvary a podávejte od měkkých až po tvrdé sýry.
Co takhle grilovaný hermelín s plátkem ovocného sýru? K bílému masu, zvěřině? Na koláče? Dezerty? I tak se dá použít naše ovoce na sýr - ovocný sýr.
Detailní popis produktu
Ovocný sýr
Višeň a černý rybíz
- spárujte s hermelínem, ovčí, kozí sýry, parmezánem
Obsah: 150 g
Skladování: v suchu a temnu do 20 °C. Po otevření skladujte v chladu do 8 °C a spotřebujte do 3 týdnů.
Trvanlivost: 12 měsíců
Výrobce: Radka Bejdáková, Kreativní Kulinářství BEYDYZKA, Minská 2783, 39005 Tábor, IČO: 48246301