Objednávky nad 1500 mají poštovné zdarma!

Cibulové čatní na černém pivu s konfitovaným česnekem

 

Čatní vařené na černém pivu s přídavkem konfitovaného česneku má hlubokou, karamelovou chuť a sametovou strukturu. Sladkost cibule a černého piva se dokonale propojuje s jemností pomalu taženého česneku. Výsledkem je delikatesa, která vynikne zejména k masům a sýrům.

🍴 Tipy na využití

  • k pečeným masům (kachna, vepřová pečeně, hovězí žebra)

  • k uzeninám a domácím klobásám

  • k výrazným sýrům (cheddar, gouda, niva)

  • jako příloha k burgerům nebo hovězím sendvičům

  • do marinád a omáček – pár lžic čatní dodá jídlu hloubku

Obsah: 200 g

Složení: červená cibule 80 %, olivový olej, tmavý třtinový cukr, černé pivo, balzamikový ocet, červený vinný ocet, konfitovaný česnek 7 %(olivový olej, byliny, česnek), sůl, černý pepř

Alergeny: vyznačeno tučně

Skladování: Skladujte v chladu a temnu do 20°C. Po otevření uchovejte v chladu do 8 °C a spotřebujte do 2 týdnů.

Trvanlivost: 12 měsíců. 

Výrobce: Kreativní kulinářství BEYDYZKA - Radka Bejdáková, Minská 2783, 39005 Tábor, IČ: 48246301

169 Kč
Dostupnost: Skladem
Kód: 903
Cibulové čatní na černém pivu s konfitovaným česnekem
beydyzka černépivo pečenýčesnek chutney
Tip

Detailní popis produktu

Receptové inspirace

1. Pečená vepřová žebra s čatní na černém pivu
Žebra naložit do marinády z čatní, sójové omáčky a medu, upéct dozlatova a podávat se salátem z čerstvého zelí.

2. Grilovaný hermelín s čatní a vlašskými ořechy
Hermelín ogrilovat a podávat s lžící čatní a posypaný nasekanými ořechy.

3. Hovězí sandwich s černopivním čatní
Plátky roastbeefu v chlebu s hořčicí, rukolou a lžičkou čatní z černého piva a česneku.


🍽 Extra české tipy k čatní na černém pivu s konfitovaným česnekem

  • K uzeninám – podávej k klobásám, jitrnicím nebo tlačence místo klasické hořčice.

  • Do guláše – lžíce čatní při vaření dodá guláši karamelovou hloubku a jemný česnekový podtón.

  • K vepřo knedlo zelo – podávej čatní jako moderní přílohu k pečené vepřové.

  • K sekané nebo karbanátkům – nahraď klasický kečup a dej na talíř čatní.

  • K sýru na grilu – grilovaný hermelín nebo uzený eidam s čatní získá „hospodskou“ atmosféru na talíři.

  • Na chléb se škvarkovou pomazánkou – pár lžiček čatní jako pikantně-sladký kontrast.

 
 
 
 
 
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

rebarbora
Tip
169 Kč
Skladem
1083
beydyzka hruškovo jablečné chutney
Tip
169 Kč
Skladem
513
beydyzka smoked chutney
Tip
159 Kč
Skladem
88
cibule fiky orechy
Tip
195 Kč
Skladem
1026
merunka
Tip
169 Kč
Skladem
1071
paprikove
Tip
195 Kč
Skladem
1029