Objednávky nad 1500 mají poštovné zdarma!

Chutney - Cibulové na černém pivu s konfitovaným česnekem

 

Čatní vařené na černém pivu s přídavkem konfitovaného česneku má hlubokou, karamelovou chuť a sametovou strukturu. Sladkost cibule a černého piva se dokonale propojuje s jemností pomalu taženého česneku. Výsledkem je delikatesa, která vynikne zejména k masům a sýrům.

🍴 Tipy na využití

  • k pečeným masům (kachna, vepřová pečeně, hovězí žebra)

  • k uzeninám a domácím klobásám

  • k výrazným sýrům (cheddar, gouda, niva)

  • jako příloha k burgerům nebo hovězím sendvičům

  • do marinád a omáček – pár lžic čatní dodá jídlu hloubku

Obsah: 200 g

Složení: červená cibule 80 %, olivový olej, tmavý třtinový cukr, černé pivo, balzamikový ocet, červený vinný ocet, konfitovaný česnek 7 %(olivový olej, byliny, česnek), sůl, černý pepř

Alergeny: vyznačeno tučně

Skladování: Skladujte v chladu a temnu do 20°C. Po otevření uchovejte v chladu do 8 °C a spotřebujte do 2 týdnů.

Trvanlivost: 12 měsíců. 

Výrobce: Kreativní kulinářství BEYDYZKA - Radka Bejdáková, Minská 2783, 39005 Tábor, IČ: 48246301

175 Kč
Dostupnost: Skladem
Kód: 903
Chutney - Cibulové na černém pivu s konfitovaným česnekem
beydyzka černépivo pečenýčesnek chutney
Tip

Detailní popis produktu

Receptové inspirace

1. Pečená vepřová žebra s čatní na černém pivu
Žebra naložit do marinády z čatní, sójové omáčky a medu, upéct dozlatova a podávat se salátem z čerstvého zelí.

2. Grilovaný hermelín s čatní a vlašskými ořechy
Hermelín ogrilovat a podávat s lžící čatní a posypaný nasekanými ořechy.

3. Hovězí sandwich s černopivním čatní
Plátky roastbeefu v chlebu s hořčicí, rukolou a lžičkou čatní z černého piva a česneku.


🍽 Extra české tipy k čatní na černém pivu s konfitovaným česnekem

  • K uzeninám – podávej k klobásám, jitrnicím nebo tlačence místo klasické hořčice.

  • Do guláše – lžíce čatní při vaření dodá guláši karamelovou hloubku a jemný česnekový podtón.

  • K vepřo knedlo zelo – podávej čatní jako moderní přílohu k pečené vepřové.

  • K sekané nebo karbanátkům – nahraď klasický kečup a dej na talíř čatní.

  • K sýru na grilu – grilovaný hermelín nebo uzený eidam s čatní získá „hospodskou“ atmosféru na talíři.

  • Na chléb se škvarkovou pomazánkou – pár lžiček čatní jako pikantně-sladký kontrast.

 
 
 
 
 
 

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

cibule fiky orechy
Tip
195 Kč
Skladem
Kód: 1026
beydyzka mangové chutney
Tip
175 Kč
Skladem
Kód: 609
dynove
Tip
169 Kč
Skladem
Kód: 1074
beydyzka hruškovo jablečné chutney
Tip
169 Kč
Skladem
Kód: 513
beydyzka rajčatové chutney
Tip
169 Kč
Skladem
Kód: 211
beydyzka smoked chutney
Tip
164 Kč
Skladem
Kód: 88
svestkove
Tip
175 Kč
Skladem
Kód: 91