Cibulové čatní s fíky a vlašskými ořechy
Luxusní kombinace karamelizované cibule, sladkých fíků a křupavých ořechů. Bohatá chuť s nádechem ovoce a oříškové hloubky dělá z čatní gurmánský doplněk.
🍴 Tipy na využití
-
k výrazným sýrům (gorgonzola, manchego, kozí sýr)
-
ke kachně, jehněčímu nebo roastbeefu
-
do sendvičů s parmskou šunkou
-
k paštikám a domácím terinám
Složení: cibule červená 40 %, fíky 60 %, cukr třtinový ,červený vinný ocet, balzamikový ocet, vlašské ořechy 10 %, pepř černý, sůl
Alergen: siřičitany, ořechy
Obsah: 200 g
Trvanlivost: 12 měsíců
Skladování: skladujte v suchu a temnu do 20 °C. Po otevření uchovávejte v chladu do 8 °C a spotřebujte do 2 týdnů.
Výrobce: Radka Bejdáková/ Kreativní Kulinářství BEYDYZKA, Minská 2783, 39005 Tábor, IČO: 48246301
Detailní popis produktu
receptové inspirace:
1. Slané koláčky s kozím sýrem a fíkovým čatní
Mini koláčky z listového těsta plněné kozím sýrem a lžičkou cibulového čatní s fíky a ořechy.
2. Jehněčí kotletky s cibulovým čatní
Grilované jehněčí kotletky servírované s lžící čatní a bramborovým pyré.
3. Sýrová roláda s čatní
Roláda z plátků sýra (např. ementál), plněná špenátem, sušenými rajčaty a tenkou vrstvou cibulového čatní s fíky a ořechy.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.