Cibulové čatní s olejem z bílých lanýžů
Prémiové cibulové čatní obohacené lanýžovým olejem. Sladce karamelizovaná cibule v kombinaci s výrazným lanýžovým aroma povyšuje každý pokrm na gurmánský zážitek.
🍴 Tipy na využití
-
k sýrům (brie, camembert, kozí sýr, parmezán)
-
k hovězím steakům, kachně, zvěřině
-
do burgerů s čedarem nebo roastbeef sendvičů
-
na crostini s mascarpone nebo ricottou
-
Složení: cibule červená 90%, Olivový olej, třtinový cukr, portské víno, balzamikový ocet, česnek, olej z bílých lanýžů 12%,pepř černý, sůl
Alergen: siřičitany, ořechy
Obsah: 200 g
Trvanlivost: 12 měsíců
Skladování: skladujte v suchu a temnu do 20 °C. Po otevření uchovávejte v chladu do 8 °C a spotřebujte do 2 týdnů.
Výrobce: Radka Bejdáková/ Kreativní Kulinářství BEYDYZKA, Minská 2783, 39005 Tábor, IČO: 48246301
Detailní popis produktu
receptové inspirace:
1. Rizoto s hříbky a lanýžovým cibulovým čatní
Krémové rizoto s lesními houbami, ozdobené lžičkou čatní pro zvýraznění lanýžové chuti.
2. Hovězí carpaccio s cibulovým čatní
Tenké plátky syrového hovězího masa, posypané parmezánem, rukolou a podávané s drobnými kapkami lanýžového cibulového čatní.
3. Bramborové pyré s cibulovým čatní s lanýžovým olejem
Hladké máslové pyré servírované jako příloha, navrch lžička čatní místo omáčky.
4. Crostini s kozím sýrem a lanýžovým cibulovým čatní
Opečená bageta + kozí sýr + lžička čatní + rukola.
5. Burger s čedarem a lanýžovým cibulovým čatní
Hovězí maso + čedar + cibulové čatní s lanýžovým olejem + rajče.
6. Grilovaný losos s cibulovým čatní s lanýžovým olejem
Filet lososa + špenát + lžíce čatní navrch.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.