Objednávky nad 1500 mají poštovné zdarma!

Rebarborové čatní

Rebarborové čatní je odvážná kombinace kyselosti rebarbory a sladkého základu, která vytváří svěží, pikantně-ovocnou delikatesu. Hodí se k sýrům, grilovanému masu, ale i k vegetariánským pokrmům, kde zvýrazní přirozenou chuť zeleniny.


🍴 Tipy na využití

    • k pečené kachně nebo kuřeti

    • ke grilovanému vepřovému masu

    • k plísňovým i jemným sýrům (brie, camembert, gorgonzola)

    • do sendvičů se šunkou nebo roastbeefem

    • jako osvěžující příloha k burgerům nebo grilované zelenině

  • Složení: rebarbora 45%, cibule 30%, jablka 15%, červený vinný ocet, sušené švestky, rozinky, hořčičná semena, sůl

    Alergen: vyznačeno tučně

    Skladování: Skladujte v suchu a temnu mimo sluneční záření. Po otevření uchovejte v chladu do 8 °C a spotřebujte do 2 týdnů.

    Trvanlivost: 12 měsíců

    Výrobce: Kreativní kulinářství BEYDYZKA - Radka Bejdáková, Minská 2783, 39005 Tábor, IČ: 48246301

169 Kč
Dostupnost: Skladem
Kód: 1083
Rebarborové čatní
rebarbora
Tip

Detailní popis produktu

Receptové inspirace

1. Kachní prsa s rebarborovým čatní
Šťavnatá kachní prsa podávaná s lžící rebarborového čatní a pečenými bramborami.

2. Grilovaný camembert s čatní
Camembert ogrilovaný v alobalu, servírovaný s rebarborovým čatní a ořechy.

3. Sendvič s roastbeefem a čatní
Plátky roastbeefu v ciabattě s rukolou a lžící čatní jako kontrastní chutí.

4. Vegetariánský burger s čatní
Houbový nebo čočkový burger doplněný lžící čatní místo klasické omáčky.

5. Rebarborové čatní jako dip k zelenině
Podáváno v misce s plátky čerstvé zeleniny (okurka, paprika, mrkev) – lehký, osvěžující snack.

6. Paštika s rebarborovým čatní
Jemná játrová paštika na topince doplněná kyselkavým čatní pro kontrastní chuť.

7. Quiche s kozím sýrem a čatní
Slaný koláč s kozím sýrem a špenátem, servírovaný s lžičkou rebarborového čatní navrch.

8. Salát z pečené červené řepy a čatní
Pečená řepa, rukola, feta a trochu rebarborového čatní jako dresink.

9. Zvěřinová pečeně s rebarborovým čatní
Srnčí nebo jelení maso, kde rebarbora krásně rozbije hutnost a dodá šmrnc slavnostnímu pokrmu.

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

jalapeno
Tip
159 Kč
Skladem
Kód: 558
Beydyzka - cibulové chutney
159 Kč
Skladem
Kód: 85
brusinka
Tip
175 Kč
Skladem
Kód: 1080
Pestré druhy chutney - vánoční degustační balíček
Tip
349 Kč
poslední kus
Kód: 1050
mandle
Tip
Kód: 1077
beydyzka smoked chutney
Tip
159 Kč
Skladem
Kód: 88
paprikove
Tip
195 Kč
Skladem
Kód: 1029