Objednávky nad 1500 mají poštovné zdarma!

Švestkové čatní s rajčaty a kouřovým tónem

Tahle delikatesa spojuje sladkost švestek, kyselost rajčat a kouřovou hloubku uzeného aroma. Výsledkem je výrazné čatní, které krásně sedne k masu z grilu, zvěřině nebo sýrovým specialitám. Temná barva a bohatá chuť dělají z tohoto čatní ideální volbu na podzim a zimu.


🍴 Tipy na využití

    • k grilovaným a pečeným masům (vepřová žebra, hovězí steak, kachna)

    • ke zvěřině – srnčí, jelení, divočák

    • do burgerů místo BBQ omáčky

    • k uzeným sýrům (uzený eidam, gouda, čedar)

    • do marinád na maso nebo jako glazura při pečení

  • Obsah: 200 g

    Složení: švestky 45 %, rajčata 45%, červený vinný ocet, balzamikový ocet, zázvor, chilli, skořice, cukr, uzená sůl

    Alergen: vyznačeno tučně

    Skladování: skladujte v suchu a temnu mimo sluneční záření. Po otevření uchovejte v chladu do 8C a spotřebujte do 2 týdnů.

    Trvanlivost: 12 měsiců

    Výrobce: Kreativní kulinářství BEYDYZKA - Radka Bejdáková, Minská 2783, 39005 Tábor, IČ: 48246301


169 Kč
Dostupnost: Skladem
Kód: 91
Švestkové čatní s rajčaty a kouřovým tónem
svestkove
Tip

Detailní popis produktu

Receptové inspirace

1. Hovězí žebra s kouřovým švestkovým čatní
Žebra potřít směsí čatní, medu a sójové omáčky, pomalu upéct a podávat s pečeným bramborem.

2. Zvěřinový guláš s čatní
Do omáčky přidat pár lžic čatní – zvýrazní chuť, dodá jemnou sladkost a kouřový tón.

3. Burger s čatní
Hovězí burger, čedar, karamelizovaná cibulka a lžíce švestkového čatní místo BBQ omáčky.

4. Grilovaný sýr s čatní
Rozpečený hermelín nebo halloumi s lžičkou čatní navrch, posypaný čerstvým tymiánem.

5. Paštika s čatní
Domácí paštika nebo terina servírovaná s tmavým chlebem a švestkovým čatní jako kontrastní příloha.

6. Uzená klobása s čatní
Kvalitní klobása opečená na grilu, servírovaná s miskou švestkového čatní místo hořčice či kečupu.

7. Pečená kachna s čatní
Kachna pečená s kmínem, podávaná tradičně s knedlíkem a zelím – na talíři doplněná švestkovým čatní s rajčaty pro moderní kontrast.

8. Grilovaná zelenina s čatní
Cuketa, paprika a lilek ugrilované, podávané s čatní jako dipem – kouřová chuť podpoří grilovací aroma.

9. Domácí pizza BBQ stylu
Korpus potřený švestkovým čatní místo rajčatového základu, navrch mozzarella, kuřecí maso a cibule.

10. Tatarák s čatní
Klasický hovězí tatarák servírovaný s lžičkou čatní pro jemně sladko-kouřový akcent.

11. Studený roastbeef s čatní
Tenké plátky studeného hovězího masa, servírované s rukolou a švestkovým čatní jako moderní předkrm.

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

paprikove
Tip
195 Kč
Skladem
Kód: 1029
visnove
Tip
169 Kč
Skladem
Kód: 1024
beydyzka rajčatové chutney
Tip
169 Kč
Skladem
Kód: 211
Beydyzka - cibulové chutney
159 Kč
Skladem
Kód: 85
beydyzka datlové chutney
Tip
169 Kč
Skladem
Kód: 933
Pestré druhy chutney - vánoční degustační balíček
Tip
349 Kč
Skladem
Kód: 1053
mandle
Tip
Kód: 1077
Pestré druhy chutney - vánoční degustační balíček
Tip
349 Kč
Skladem
Kód: 1056