Objednávky nad 1500 mají poštovné zdarma!

Švestkové čatní s rajčaty a kouřovým tónem

Tahle delikatesa spojuje sladkost švestek, kyselost rajčat a kouřovou hloubku uzeného aroma. Výsledkem je výrazné čatní, které krásně sedne k masu z grilu, zvěřině nebo sýrovým specialitám. Temná barva a bohatá chuť dělají z tohoto čatní ideální volbu na podzim a zimu.


🍴 Tipy na využití

    • k grilovaným a pečeným masům (vepřová žebra, hovězí steak, kachna)

    • ke zvěřině – srnčí, jelení, divočák

    • do burgerů místo BBQ omáčky

    • k uzeným sýrům (uzený eidam, gouda, čedar)

    • do marinád na maso nebo jako glazura při pečení

  • Obsah: 200 g

    Složení: švestky 45 %, rajčata 45%, červený vinný ocet, balzamikový ocet, zázvor, chilli, skořice, cukr, uzená sůl

    Alergen: vyznačeno tučně

    Skladování: skladujte v suchu a temnu mimo sluneční záření. Po otevření uchovejte v chladu do 8C a spotřebujte do 2 týdnů.

    Trvanlivost: 12 měsiců

    Výrobce: Kreativní kulinářství BEYDYZKA - Radka Bejdáková, Minská 2783, 39005 Tábor, IČ: 48246301


169 Kč
Dostupnost: Skladem
Kód: 91
Švestkové čatní s rajčaty a kouřovým tónem
svestkove
Tip

Detailní popis produktu

Receptové inspirace

1. Hovězí žebra s kouřovým švestkovým čatní
Žebra potřít směsí čatní, medu a sójové omáčky, pomalu upéct a podávat s pečeným bramborem.

2. Zvěřinový guláš s čatní
Do omáčky přidat pár lžic čatní – zvýrazní chuť, dodá jemnou sladkost a kouřový tón.

3. Burger s čatní
Hovězí burger, čedar, karamelizovaná cibulka a lžíce švestkového čatní místo BBQ omáčky.

4. Grilovaný sýr s čatní
Rozpečený hermelín nebo halloumi s lžičkou čatní navrch, posypaný čerstvým tymiánem.

5. Paštika s čatní
Domácí paštika nebo terina servírovaná s tmavým chlebem a švestkovým čatní jako kontrastní příloha.

6. Uzená klobása s čatní
Kvalitní klobása opečená na grilu, servírovaná s miskou švestkového čatní místo hořčice či kečupu.

7. Pečená kachna s čatní
Kachna pečená s kmínem, podávaná tradičně s knedlíkem a zelím – na talíři doplněná švestkovým čatní s rajčaty pro moderní kontrast.

8. Grilovaná zelenina s čatní
Cuketa, paprika a lilek ugrilované, podávané s čatní jako dipem – kouřová chuť podpoří grilovací aroma.

9. Domácí pizza BBQ stylu
Korpus potřený švestkovým čatní místo rajčatového základu, navrch mozzarella, kuřecí maso a cibule.

10. Tatarák s čatní
Klasický hovězí tatarák servírovaný s lžičkou čatní pro jemně sladko-kouřový akcent.

11. Studený roastbeef s čatní
Tenké plátky studeného hovězího masa, servírované s rukolou a švestkovým čatní jako moderní předkrm.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

beydyzka hruškovo jablečné chutney
Tip
169 Kč
Skladem
513
merunka
Tip
169 Kč
Skladem
1071
dynove
Tip
169 Kč
Skladem
1074
jalapeno
Tip
159 Kč
Skladem
558
pomeranc
Tip
169 Kč
Skladem
711
jahodove
Tip
169 Kč
Skladem
1086
paprikove
Tip
195 Kč
Skladem
1029